Meizu M8 Note, M822Q kod adıyla TENAA testinde

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi olan Meizu firmasının M8 Note modeline M822Q kod adıyla birlikte TENAA testinde rastlanıldığı öne sürüldü.

Akıllı telefon üretiminde son dönemde adını sıklıkla duymaya başladığımız Çin merkezli Meizu firması, TENAA üzerinde yeni cihaza ait bilgilerini sızdırdı. M822Q kod adı ile birlikte orta segment için hazırlanan cep telefonu, 6 inç genişliğindeki 2160 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleniyor.

TENAA raporlarını ele aldığımızda cihazda 1.8 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli bir yonga seti kullanılacakken, büyük ihtimalle Snapdragon 636 yada Snapdragon 450 yonga setinden gücünü alacak. Cihaza 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 64 GB kapasitesinde depolama alanı da eşlik edecekken, dilerseniz bu alan MicroSD kart yuvasıyla birlikte dilediğiniz kadar arttırılabiliyor.

Arka yüzünde 12 MP + 5 MP olmak üzere çift arka kamera sensörüyle birlikte gelen cihaz, ön yüzünde ise 8 MP çözünürlüğündeki tek kameralı lensi içeriyor. Yazılım cephesinde Android 8.1 Oreo işletim sistemini destekleyen cihazın arka yüzünde parmak izi okuyucu sensörü gözümüze çarparken, içerdiği batarya ise 3.500 mAh kapasitesinde olup hızlı şarj desteğini bünyesinde barındırıyor.

153,64 x 75,56 x 7,95 mm boyutlarında ve 168 gram ağırlığında olan cihazın arka yüzündeki kamera dikey olarak konumlandırılırken, çift LED flaş destekli bir kamera sensörünü içerecek. Tam olarak bilinmemekle birlikte bu cihazın M6 Note’un halefi olacağı düşünülen Meizu M8 Note modeline ait olduğu söyleniliyor.

Whatsapp