Meizu M6T, Geekbench testlerinde görüntülendi

Meizu tarafından geliştirilmekte olan yeni akıllı cep telefonu M6T'nin izlerine Geekbench testi üzerinde rastlanıldı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Meizu firması, her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başarıyor. Kendi anavatanında olduğu kadar diğer ülkelerde de bir başarı elde etmek isteyen şirketin geliştirmekte olduğu M6T isimli akıllı telefona ait verilere Geekbench veritabanından erişildi.

Daha önce şirketin CEO'su tarafından cihazın çizimlerine ait görüntüler paylaşılırken, ayrıca cihaza Geekbench testi öncesinde TENNA'dan da erişilmişti. Meiuzu M6T isimli akıllı telefonun Geekbench testinde farklı bir yonga seti ile birlikte çalıştığı görülürken, TENNA testindeki yonga setininde farklı olduğu gözlemleniyor.

Meizu M6T isimli modelin Spreadtrum SC9850 SoC yonga setiyle 2 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alacağı görülürken, yazılım cephesinde ise Android 7.1.1 işletim sisteminin desteğini ardına alıyor. Daha önce TENNA testinde cihazın 1.3 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemciyle çalıştığı görülürken, bu işlemcinin hızının ise şimdilerde Geekbench testinde 1.5 GHz frekans hızında çalıştığı görülüyor.

Bu bilgiler cihazın iki farklı versiyonu olabileceğini ortaya çıkartırken yada cihazın teknik özelliklerinin bir yazılımla farklılaştırıldığını söyleyebiliriz. Bunun haricinde cihaz 5.7 inç genişliğindeki dokunmatik panel üzerinde şekillenecekken, ön yüzünde 8 MP çözünürlüğündeki ön kamera ile 3.230 mAh kapasitesindeki bataryayı içeriyor.

Whatsapp