Meizu M6S'in Perakende Kutusunun Fotoğrafı Sızdırıldı

Meizu'nun alt markası Blue Charm ile sunmaya hazırlandığı orta seviye yeni akıllı telefonu Meizu M6S'in perakende satış kutusunun görüntüsü internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Meizu, üst seviye cihazlarının yanı sıra Çin'de Blue Charm alt markası altında orta seviye akıllı telefon modelleri de sunuyor. Bu cihazlar, global pazarlar için M Serisi altında yeniden isimlendirilmişti ve bunlara son örnekler ise Meizu M6 ve Meizu M6 Note modelleri olmuştu. Bununla birlikte, Çinli firma uzun süredir Blue Charm'i kendi bağımsız şirketine dönüştürmek ve bu modeller için Meizu adını kullanmaktan vazgeçmeyi planlıyor.

Şirket yapısındaki bu değişim, başlangıçta bu ay başlatılması planlanan Meizu M6S ile başlayarak gerçekleşebilirdi ancak kamera ile ilgili bazı sorunlardan dolayı bu cihaz önümüzdeki yılın başlarına ertelendi. Bugün ise Çin'de Blue Charm S modeli için hazırlanan bir perakende satış kutusunun görüntüleri internete sızdırıldı. 

Bunun başka bir deyişle Meizu M6S olduğunu varsayıyoruz ve Meizu'nun Blue Charm markasını 2018 yılında global bir marka yapıp yapmadığını görmek ve ilginç bir şekilde "M" stilindeki isimlerin hepsinden vazgeçmesini görmek ilginç olacak.

Gördüğünüz gibi, kutu üzerinde Blue Charm'ın kendi logosu da var, bu nedenle muhtemelen Meizu markasını, kutu üzerinde veya akıllı telefonun herhangi bir yerinde görünmesini beklememeliyiz. Daha önce sızdırılmış görüntüler, bu cihazın, yuvarlatılmış köşeleri olan 18: 9 boyunda dokunmatik ekrana sahip Meizu M6S veya Blue Charm S serisindeki ilk ürün olacağını gösteriyor.

Qualcomm ve Meizu, uzun süren bir mahkeme sürecinin sonunda bir araya geldiler ve bundan sonra Meizu cihazlarında Snapdragon yonga setleri kullanımı konusunda  anlaşma imzalandı. Bugün sızdırılan görüntünün kaynağı, M6S'nin nihayetinde resmi olarak Ocak ayında satışa sunulacağını ve şu anda yaklaşık 302 $ veya 256 € fiyata denk gelen 2.000 CNY fiyatla perakende satışa sunulacağını iddia ediyor.

Whatsapp