Meizu M6s'e ait ilk görsel kamuoyuna sızdırıldı

Çin merkezli Meizu firmasının hazırlamakta olduğu yeni akıllı telefon modeli M6s'e ait görüntüler, bugün kamuoyuna sızdırıldı. Parmak izi okuyucusu çerçeve üzerine konumlandırılmış.

Çin menşei akıllı telefon üreticisi olan Meizu, bu yıl karşımıza M6 olarak isimlendirdiği cep telefonu serisiyle çıkmıştı. Bu cep telefonu serisini M6 Note isimli bir model takip ederken, şimdilerde ise firmanın seri altına yeni bir model konumlandırmak için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Seri altına konumlandırılacak olan bu model Meizu M6s ismiyle birlikte karşımıza çıkarken, cihaza ait ilk görüntüler ise firmaya yakın kaynaklar tarafından bugün kamuoyuna sızdırıldı. Kamuoyuna sızdırılan görüntüye baktığımızda Meizu M6s modelinin hem ön hemde arka yüzüne ait bilgiler görüntülenirken, bu iki canlı fotoğraf bizlere cihaz hakkında detaylı bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Yayınlanan görüntüye baktığımızda hafifte olsa cihazda iPhone 6'ya benzer bir görünümün yer aldığını söyleyebilecekken, FullView dokunmatik ekranı ve selfie kamerayı içerecek. Cihazın canlı görüntülerine baktığımızda eski Android simgelerinin var olduğu görülürken, parmak izi koruyucusunun ise ilginç olarak cihazın sağ tarafına çerçeve üzerine yerleştirildiğini görüyoruz.

Meizu tarafından tanıtılacak olan M6s isimli modelin lansmanının Aralık ayı içerisinde tanıtılması beklenilirken, cihazın satışlarına hemen tanıtımın ardından başlanılacağı söyleniliyor. Bakalım Meizu M6s modelinin içerdiği teknik özellikler nasıl olacak?

Whatsapp