Meizu M6s teknik özellikleri ve tasarım bilgisi belli oldu

Meizu tarafından geliştirildiği öne sürülen M6s isimli akıllı telefon modelinin teknik özellikleri ve tasarım bilgileri tanıtılmadan ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Meizu firması, öne sürülen iddiaya göre son dönemlerde geliştirmekte olduğu M6s modeli üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Öne sürülen iddiaya göre firma bu cihazın tanıtımını resmi olarak 17 Ocak tarihinde gerçekleştirecekken, cihazla ilgili detayların Çin'in sosyal ağ sitesi Weibo üzerinden sızdırıldığını iddia edildi.

Firmanın geliştirdiği ilk 18:9 en - boy oranına sahip model olarak karşımıza çıkacak olan Meizu M6s isimli cep telefonun sızdırılan bilgilerine baktığımızda, parmak izi okuyucu sensörü cihazın sağ tarafına konumlandırılacak.

Sızdırılan teknik özelliklere baktığımızda cihaz 5.7 inç geniliğinde olan 1440 x 720 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenecekken, ön yüzünde 8 MP çözünürlüğündeki kamera ile arka yüzünde ise 16 MP çözünürlüğündeki LED flaş destekli kamera yer alacak. 2.0 GHz hızında çalışan Cortex-A73 yonga setinden güç alacak olan cihazın grafik kalitesinde Mali-G71 MP3 görüntü işlemcisi yer alırken, 3 GB kapasitesindeki RAM belleği de içerecek.

Kullanıcı tercihine göre cihazın 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı depolama seçenekli versiyonu yer alacakken, yazılım cephesinde ise Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte kutusundan çıkacak. Bakalım teknik özellikleri ve tasarım bilgileri ortaya çıkan cihazın tanıtımı yarın gerçekleştirilecek mi?

Whatsapp