Meizu M6S Dahil Olmak Üzere 6 Yeni Meizu Telefonu , 2018 Yılının İlk Yarısında Gelecek

Çinli üretici Meizu'nun 2018 akıllı telefon yok haritası netleşiyor. İddialara göre şirket, 2018 yılının ilk yarısında altı adet yeni cihazı piyasaya sunacak.

Meizu M6S'in önümüzdeki hafta Çin'de piyasaya çıkması bekleniyordu, ancak son haberlere göre geliştiriciler, akıllı telefonun kamerası ile ilgili sorunlar yaşadığını ve resmi tanıtımın 2018 yılına erteleneceği söyleniyor.

Bu cihaz, Ocak ve Haziran 2018 tarihleri arasında piyasaya sürülecek olan altı yeni Meizu akıllı telefonun ilki olacak.

Meizu M6S'in Meizu M6 ve Meizu M6 Note'un geliştirilmiş bir güncellemesi olması bekleniyor, ancak daha önce sızdırılmış görüntülerde de gördüğümüz üzere akıllı telefonun ön tarafında bir parmak izi tarayıcısı olup olmayacağını görmek için Ocak veya Şubat ayına kadar beklemek zorunda kalabiliriz.

Meizu 15 Plus ise 2018 yılının başında gün yüzüne çıkması beklenen başka bir telefon olarak dikkat çekiyor. Meizu'nun şirketin kuruluşunun 15. yıldönümü telefonunun internete sızan ilk görüntülerinde üç taraftan çerçeve bulunmadığı görülmüştü ve başlangıç fiyatının ise 2.999 CNY / 450 $ olacağı iddia ediliyordu. 

Çin kaynakları, Meizu'nun Snapdragon yonga setlerine geçerek, MediaTek yonga seti kullanmayı bırakacağını ve altı yeni telefonun en az  bir tanesinde bir Samsung Exynos yonga setine sahip olabileceğini iddia ediyor.

Whatsapp