Meizu M6S Bir Videoda Çalışır Halde Görüntülendi

Meizu'nun üzerinde çalıştığı yeni çerçevesiz ekran tasarımına sahip orta seviye akıllı telefonu Meizu M6S modeli bir videoda çalışırken ortaya çıktı.

2018 yılında piyasaya sürülmesi beklenen ilk akıllı telefonların başında Meizu M6S modeli geliyor. Meizu M6S modelinin geçtiğimiz günlerde kutusu ortaya çıkmıştı. Bugün ise cihazın çalışır halde bir videosu internete sızdırılmış durumda. Videodan görebileceğiniz üzere cihaz çerçevesiz ekran tasarımı ile beraber geliyor.

Daha önce sızdırılan raporlarda olduğu gibi M6S'in yan tarafında güç düğmesinin hemen altında bir parmak izi okuyucusu olacak. Yan tarafta parmak izi okuyucusunu ilk kullanan firma elbette Meizu değil. Yan tarafa yerleştirilen parmak izi okuyucusunu daha önce Sony, ZTE ve Razer firmaları akıllı telefonlarında kullanmıştı. Meizu yan tarafta parmak izi okuyucusu kullanan diğer firmalardan farklı olarak, parmak izi okuyucusunu güç düğmesinden ayırarak güç düğmesinden bağımsız farklı bir düğme üzerine yerleştirmiş.

Videodan görebileceğiniz üzere ön panel 18: 9 ekran oranı ile beraber geliyor. Cihazın alt ve üst tarafında azda olsa çerçevelerin yer aldığı görülüyor. Yanlarda ise çerçeveler çok daha küçük fakat yinede var. Cihazın ön tarafında sadece bir kamera olduğunu görüyoruz.

Sızdırılan Meizu M6S videosunda cihazın ne yazık ki arka kamera düzenini göremiyoruz. Arka tarafın tamamen düz olduğu belli oluyor fakat video kısa sürdüğü için kameraların olduğu kısım görünmüyor. Cihazın daha önce dediğimiz gibi 2018 yılının başlarında resmi olarak duyurulması ve hemen ardından piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Whatsapp