Meizu M6 Note'un İnternete Sızdırılan Arka Panel Görüntüleri, Dikey Çift Kamerayı Doğruluyor

Meizu'nun beklenen yeni akıllı telefonu M6 Note modeli olacak ve bugün sızdırılan görüntülerde, Meizu M6 Note'un dikey çift kamera kurulumuna sahip olacağı ortaya çıktı.

Önde gelen Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu, geçtiğimiz ay amiral gemisi akıllı telefonları Meizu Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini, sıra dışı ikincil ekran özelliği ile duyurmuştu. Şirketin bundan sonraki akıllı telefon modellerini de ikincil ekran konseptine uygun olarak sunacağı ortaya çıktıktan sonra teknoloji dünyası gözlerini Meizu M6 Note akıllı telefonun tanıtımına çevirdi. 

Meizu'nun 23 Ağustos tarihinde yeni akıllı telefonu Meizu M6 Note modelini resmi olarak gün yüzüne çıkaracağını artık biliyoruz. Bir kaç gün önce Meizu M6 Note akıllı telefonun ön tarafını gösteren görüntüler internete sızdırılmıştı ve şimdi ise cihazın arka tarafını gösteren görüntüler ortaya çıktı. Meizu M6 Note akıllı telefonun kamera kurulumu dikey olacak ve üstte anten bahtına entegre flaş ünitesi yer alacak. 

Meizu M6 Note akıllı telefonun teknik özelliklerine baktığımızda ise daha önce ortaya çıkan söylentilere göre cihaz MediaTek'in Helio P25 yonga seti ile güçlendirilecek. Cihazda ayrıca, full HD çözünürlükte 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana ve 4.000 mAh batarya yer alacak. 

Gelen bilgilere göre Meizu M6 Note, iki farklı bellek yapılandırmasına sahip iki versiyonda sunulacak. Bu versiyonlardan ilki 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olacak. Üst seviyedeki diğer versiyon ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı seçeneğine sahip olacak. 

Whatsapp