Meizu M6 Note Tanıtım Tarihi Açıklandı

Meizu, 23 Ağustos tarihinde düzenlenecek Meizu M6 Note Tanıtım lansmanı için basın davetiyelerini göndermeye başladı.

İki gün önce, bazı Meizu M6 Note Özellikleri Weibo üzerinde ortaya çıkmıştı. Bugün Çin sosyal paylaşım platformunun bir başka kullanıcısı, Meizu'nun yeni telefonunun tanıtımı için Çin'de gönderdiği basın davetiyesini yayınladı. Meizu M6 Note tanıtımı, daha önce iddia edilen 6 Eylül tarihinden önce 23 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. 

Davetiyenin paketi, STAY TRUE sloganıyla büyük bir poster içeriyor. Davetiyenin üzerinde ayrıca, kabaca "Daha hızlı gitmeniz mümkün mü?" şeklinde tercüme edilen bir soru var. Bu, M6 Note'un hızlı bir yonga setiyle, muhtemelen Helio P25 yonga seti ile gelebilecene işaret ediyor.

Daha önceki söylentilere göre, Meizu M6 Note'un 5.5 inç ekranı ve farklı RAM ve dahili depolama alanlarına sahip iki farklı versiyonu olacak. 4.000 mAh bataryaya sahip olacağı iddia edilen cihazın, bazı kaynaklara göre çift kamera ile geleceği belirtiliyor ancak bu da artık şaşırtıcı bir özellik değil. Sonuçta, Meizu Pro 7'de gördüğümüz gibi, Helio P25 yonga seti böyle bir çift kamera  kurulumunu destekliyor.

Meizu M6 Note akıllı telefon, piyasaya sürüldüğünde 1,599 CNY veya yaklaşık 240 ABD Doları fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp