Meizu M5s akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Meizu'nun kısa süre içerisinde sunacağı M5s akıllı telefonuna ait görseller geldi.

Çin'in dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu, 2016'da başarılı sonuçlara imza attı, Firma geçtiğimiz sene 22 milyon akıllı telefon satarken, Bu rakamın %90'lık kısmı Çin'de gerçekleşti. Bu sene Meizu daha da fazla satış rakamı hedeflerken, firma yeni modeller sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak karşımıza gelecek model ise Meizu M5s olacak.

Meizu M5s akıllı telefon hakkında son dönemde bir çok bilgi gelmişti. TENAA'da sertifikasyon sürecinde ortaya çıkan akıllı telefon, ayrıca bir çok benchmark uygulamasının veri tabanında da yer alırken, akıllı telefonun resmi görselleri de sızdırılmıştı.

Şimdi ise Meizu M5s'in yeni bazı görselleri geldi. Bu görsellerde cihaz, cihazın kutusu ve kutu içeriği ayrıntılı bir şekilde görülebiliyor. Kutu üzerinde yer alan bilgiye göre akıllı telefonun model numarası M612Q olurken, Meizu M5s 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Ayrıca cihaz 4G LTE desteğine de sahip.

Kutu üzerinden gelen bir başka bilgi de akıllı telefonun Google Android 6.0 Marshmallow üzerinde çalışması ve Flyme UI içermesi.

Meizu M5s akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera cihazda bulunurken, yonga seti ise 13Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 olmakta. Batarya ise 2.930mAh.

Bu akıllı telefonun ayrıca 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu da gelebilir.

Whatsapp