Meizu M5S akıllı telefon TENAA ve 3C'de ortaya çıktı

Meizu'nun yeni akıllısı M5S, Çin'de sertifikasyon sürecinde göründü.

Bu sene yeni modellerle adından söz ettiren Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu, yakında yeni bir model daha sunabilir. Firmanın yeni cihazlarından bir tanesi Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Aslında M612Q ve M612M olarak iki farklı model numarasına sahip cihazın listelendiği görülürken, bu akıllı telefonların tamamen aynı olduğu belirtiliyor.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefon modelinin Meizu M5S olarak adlandırılacağı kaydedilirken, adından da anlaşılacağı üzere firmanın daha önce sunduğu Meizu M5 akıllısının daha güncel bir versiyonu olarak pazara sunulacak.

Yeni akıllı telefonun ayrıca teknik özelliklerine dair de bilgiler geldi. Meizu M5S'in 5.2" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içereceği kaydediliyor. Yeni cihaz ayrıca sistem belleği olarak da 2GB / 3GB / 4GB ve dahili veri kapasitesi olarak da 16GB / 32GB / 64GB olmak üzere üç farklı versiyon olarak geliyor.

Meizu M5S akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alacak ve ayrıca Selfie çekimler için ön kamerası da 5MP olarak geliyor. Cihazın gücünü ise 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden alacağı da kaydedilmekte.

Cihaz 138gr ağırlığında ve 148.2 mm × 72.53 mm × 8.4 mm ölçülerine sahip. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 2.930mAh.

Cihaz ayrıca 3C olarak Çin'de diğer bir sertifikasyon sürecinde de ortaya çıktı.

Whatsapp