Meizu M5 Note ve M5 Note Metal 6 Aralık'ta resmi olarak duyurulabilir

Çinli Meizu'nun 6 Aralık tarihinde M5 Note'u ve ayrıca M5 Note Metal olarak farklı bir versiyonu daha sunacağı iddia ediliyor.

Çinli Meizu, kısa süre içerisinde iki yeni etkinlik gerçekleştirecek ve bu etkinliklerde de firmanın yeni akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurması bekleniyor. İlk etkinlik yarın düzenlenecek. 30 Kasım tarihindeki bu etkinlikte de iki farklı Blue Charm X modeli gün yüzüne çıkacak. Kısa süre önce bu cihazlara ait olduğu kaydedilen görsel de ortaya çıkmıştı.

Ayrıca 6 Aralık tarihinde Meizu bir başka etkinlik daha düzenleyecek. Bu etkinlik için de Meizu M5 Note adındaki bir modelin ve ayrıca bir de Meizu H1 SmartBand adındaki fitness bilekliğinin duyurulacağı şeklinde bilgiler gelmekte.

Meizu M5 Note akıllı telefon geçtiğimiz gün Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da yerini aldı ve TENAA'ya göre de 2GB / 16GB, 3GB / 32GB, 4GB / 64GB olmak üzere sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından üç farklı versiyon olarak geliyor.

Ayrıca diğer taraftan şimdi de farklı bir versiyon olarak Meizu M5 Note Metal hakkında bilgiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bir bilgiye göre fiyatlar da detaylanırken, Meizu M5 Note'un 16GB versiyonu 999 Yuan ($145) ve Meizu M5 Note Metal'in 16GB versiyonu da 1099 Yuan ($159) olarak satışa çıkabilir.

Meizu M5 Note akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip olacak.

Whatsapp