Meizu M5 Note akıllı telefon 2.5GB RAM ile sunulacak

Meizu'nun 6 Aralık tarihinde duyuracağı yeni M5 Note akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çinli Meizu bir süredir yeni modelleri ile bir çok haberimize konu olurken, bugün düzenlediği etkinlikle bu hakkında bilgiler gelen iki yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

Bu cihazlardan birisi üst seviye donanım özelliklerine sahip olan Meizu Pro 6 Plus adındaki phablet olurken, ayrıca firma Blue Charm X (Meizu X ya da Meizu M3X olarak da adlandırılmakta) adındaki bir başka modelini de gün yüzüne çıkardı.

Diğer taraftan firma 6 Aralık tarihinde yeni bir etkinlik ile daha karşımıza gelecek. Bu etkinlikte de Meizu M5 Note'un resmi olarak duyurulması bekleniyor. Ayrıca bu cihazın yanı sıra Meizu M5 Note Metal olarak farklı bir versiyon da aynı etkinlikte tanıtılabilir.

Meizu M5 Note'un duyurusu yaklaştıkça yeni bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Weibo üzerinden cihazın teknik özelliklerinin yer aldığı bir görsel sızdırıldı. Baktığımızda en önemli detay olarak akıllı telefonun 2.5GB sistem belleğine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle tam sayılar olarak sistem bellekleri gelse de bazı istisnai durumlarda 768MB, 1.5GB gibi rakamları da mobil cihazlarda görebiliyoruz. 

Cihazın polikarbonat kasaya sahip versiyonu ¥999 ($145) ve metal kasa içeren versiyonu da ¥1099 ($160) fiyat etiketi ile satın alınabilecek. 16GB seviyesinden başlayan dahili veri kapasitesi seçenekleri de içerecek olan akıllı telefonun ayrıca 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekrana sahip olacağı, gücünü de sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10'dan alacağı ifade edilmekte.

Whatsapp