Meizu M5 akıllı telefonun canlı görselleri sızdırıldı

Çinli Meizu yakında bütçe dostu yeni akıllı telefon modeli M5'i pazara sunacak...

Devamlı olarak yeni akıllı telefon modelleri geliştirerek, ilerleyen dönemde de yükselişlerini sürdürme peşinde olan Çinli üreticilerden birisi de Meizu olurken, firmanın yeni bir üst seviye cihazının görselleri ortaya çıkmıştı. Bu yeni cihazın Meizu Pro 6s adı ile gelecek olan yeni üst seviye model olacağı kaydedilirken, şimdi de yeni bir Meizu akıllı telefonun daha görselleri sızdırıldı.

Görselleri ile birlikte tasarımı da ortaya çıkan cihazın ayrıca bazı teknik özellikleri de ekran görüntüsü üzerinden elde edilebiliyor. Bu yeni cihazın Meizu'nun düşük seviyede mücadeleye katılacak yeni akıllı telefonu olduğu kaydedilirken, isminin de Meizu M5 olacağı ifade ediliyor.

Teknik özelliklerine bakarsak, Meizu M5 akıllı telefon 1280x720 piksel HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacak. Henüz ekran büyüklüğünün ne olduğu konusunda bilgi bulunmazken, Meizu M5 gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen MT6750 yonga setinden alıyor.

Akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak geliyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Meizu M5 akıllı telefonun arkasında ise LED flaş destekli 13MP kamera bulunuyor.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefonu 21 Ekim tarihinde düzenlenecek etkinlikle resmi olarak duyurulacak. Fiyatı hakkında ise Çinli firmadan gelen bir bilgi de yok.

Whatsapp