Meizu M5 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

Meizu'nun yeni akıllı telefonu Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Şu sıralar Çinli firmalar arka arkaya yeni modeller duyurmaya devam ederken, Meizu da bu firmalar arasında çok yakında katılacak. Şu sıralar firmanın üst düzey akıllısı Meizu Pro 6s ve ayrıca diğer bir model Meizu M5 hakkında da bilgiler geliyor ve her iki cihaz da çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılacak.

Daha önce bir çok kez görselleri ortaya çıkan, benchmark sonuçlarında da görünen Meizu M5 şimdi de Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Akılı telefonun TENAA üzerinden hem görselleri gelirken, hem de önemli teknik özellikleri detaylandı.

Meizu M5 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak ve ekran çözünürlüğü de 1280x720 piksel HD olacak. Sistem belleği ve dahili veri kapasitesi olarak ise akıllı telefon 3 farklı versiyon olarak geliyor. Bunlar 3GB / 16GB, 4GB / 32GB ve 6GB / 64GB olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefonda yonga seti olarak ise 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6750 yer alıyor. Bu yonga seti Meizu M3'de de bulunuyordu. Cihazın arkasında 13MP kamera konumlandırılmış ve ayrıca Selfie çekimler için ön kamerası da 5MP olarak geliyor.

Meizu M5 akıllı telefon 147.3 mm x 72.8 mm x 8.2 mm ölçülerinde ve 139gr ağırlığında. Ayrıca batarya da 3.000mAh olarak yer alıyor. 

Whatsapp