Meizu M5 akıllı telefon 31 Ekim'de duyurulacak

Meizu M5 akıllı telefonun 31 Ekim'de duyurulacağına dair yeni bilgiler geliyor...

Devamlı olarak son dönemde özellikle de Çinli firmaların atağı ile farklı cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bu ay içerisinde daha duyurulacak bir çok yeni cihaz bulunuyor ve bunlardan birisi de Meizu M5 olabilir.

Firmanın bu yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli olan Meizu M5'in geçtiğimi gün görselleri de ortaya çıkarken, ayrıca bu akıllı telefonun 31 Ekim tarihinde Çin'de düzenlenecek bir etkinlikle resmi olarak duyurulacağına dair de iddialar gelmişti.

Bilindiği üzere Meizu 31 Ekim tarihinde düzenlenecek bir konserin davetiyelerini gönderdi ve Lynx Meizu Night Live olarak bu konser adlandırılmış. Büyük ihtimalle de sadece konser olmayacak ve ayrıca Meizu M5 de resmi olarak duyurulacak.

Şimdi de Weibo üzerinden Meizu'nun Kıdemli Başkan Yardımcısı Li Nan tarafından sunulan bazı bilgiler oldukça önemli Nan, bir kullanıcının sorusuna 11 Kasım'da cihaz satışa sunulmadan önce duyurulabilir şeklinde bilgi verdi.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefon 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Yonga seti ise MediaTek'in geliştirdiği MT6750 modeli olarak yer alırken, cihaz 2GB sistem belleği içerecek ve microSD kart desteği ile de arttırılabilir şekilde 16GB dahili veri kapasitesi ile tanıtılacak. Akıllı telefonun ayrıca 13MP arka kameraya da sahip olacağını son olarak ekleyelim.

Whatsapp