Meizu m3 note akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Meizu'nun yeni phablet modeli bugün düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Meizu bir süredir hakkında bilgiler gelen yeni bir akıllı telefon modelini bugün Çin'de Pekin'de düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyurdu.

Firmanın yeni akıllı telefon modeli Meizu m3 note olarak adlandırılırken, firmanın m serisi bilindiği üzere bütçe dostu modelleri içeriyor. Daha önce sunulan Meizu m1 note, m2 note modelleri de fiyatları ile büyük ilgi görmüştü.

Yeni Meizu m3 note akıllı telefonun teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, akıllı telefon alümiyum 6000 serisi kasaya sahip. 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile sunulan akıllı telefon 2.5D kavisli cam tasarımına da sahip.

Akıllı telefonun yonga seti ise MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemci ve ayrıca Mali-T860 grafik işlemci içeren Helio P10 olarak yer alıyor.

2GB sistem belleği içeren akıllı telefonda aydaı genişletilebilir 16GB dahili veri kapasitesi bulunurken, ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ieçren bir versiyon da bulunmakta. 13MP arka kamera içeren akıllı telefonun ön yüzünde de Selfie kamerası 5MP olarak konumlandırılmış.

Dual SIM desteği içeren Meizu m3 note akıllı telefon 4.000mAh batarya içeriyor. İşletim sistemi ise Google Android olarak belirlenmiş.

Fiyatına bakacak olursak eğer, 11 Nisan tarihinde Çin'de satışa sunulacak olan akıllı telefonun 2GB versiyonu  CNY 799 ($125) ve 3GB versiyonu da CNY 999 ($155) folarak satın alınabilecek.

Whatsapp