Meizu m3 akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Meizu'nun yeni akıllı telefonu çok yakında resmi olarak duyurulacak.

Akıllı telefon pazarının ilgi gören isimlerinden olan Çinli Meizu, yakın zamanda bazı yeni modellerini duyururken, bunlar arasında Meizu Pro 6 adındaki amiral gemisi dikkatleri üzerine çekmişti. Bu cihaz üst düzey donanım özellikleri ile gelirken, ayrıca ortaya çıkan bir başka model de Meizu m3 note adındaki bir başka model oldu.

Firma şimdi de Meizu m3 adında yeni bir akıllı telefon daha sunmaya hazırlanıyor ve kısa bir süre önce Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkan akıllı telefon şimdi de AnTuTu sonuçlarında ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon tasarım olarak, firmanın tasarım çizgisinde geliyor ve 2.5D kavisli cam tasarıma sahip olacak. Meizu m3 akıllı telefonun arka tarafı ise polikarbonat olacak. USB Type-C bağlantısı içerecek olan akıllı telefon ayrıca hızlı şarj teknolojisi ile de gelebilir.

141.5 mm x 9.5 mm × 8.3 mm ölçülerine sahip olan cihaz 130gr ağırlığında ve 2.800mAh batarya ile geliyor.

Meizu m3'ün AnTuTu skoru 39.000 ve cihazın teknik özellikleri ise söyle: 1280x720 piksel HD ekran, MediaTek MT6755 yonga seti, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi olarak sayabiliriz.

Ayrıca cihazın Çin'de 599 Yuan fiyat etiketi ile satışa sunulacağı kaydediliyor.

Whatsapp