Meizu m3 akıllı telefon şimdi de metal kasa ile pazara sunulacak

Meizu'nun düşük seviye modeli m3 şimdi de metal kasa ile geliyor.

Sunduğu akıllı telefon modelleri ile son döneme yükseliş gösteren Çinli firmalardan bir tanesi de Meizu olurken, bu sene de bazı ilgi çeken akıllı telefon duyuruları gerçekleştirdi. Firmanın özellikle üst seviye modeli Meizu Pro 6 dikkatleri üzerine çekerken, ayrıca Meizu m3 note ve Meizu m3 adında iki yeni model duyurusu da gelmişti.

Çin üzerinden gelen bilgilere göre Meizu, gelecek ay içerisinde Meizu m3 akıllı telefonunun metal kasa içeren bir versiyonunu sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefon 13 Haziran tarihinde düzenlenecek etkinlikle gün yüzüne çıkacak.

Yeni akıllı telefon sadece metal kasa ile gelmeyecek ve ayrıca standart versiyon da yer alan YunOS'a karşılık Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile satışa sunulacak.

TENAA'da bu yeni akıllı telefonun ayrıca görselleri de ortaya çıkarken, teknik özelliklerin ise standart versiyon ile aynı olduğu görülüyor. Henüz tam olarak cihazın nasıl adlandırılacağı bilinmezken, Meizu m3 metal ya da farklı bir isim ile sunulabilir.

5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 2GB / 3GB sistem belleği ile geliyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB / 32GB olarak sunuluyor. Bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile de arttırılabilecek.

Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da önde 5MP olarak yer almakta. Ayrıca yeni Meizu m3'ün 3.000mAh batarya içereceğini de belirtelim.

Diğer taraftan Meizu'nun 20 Haziran tarihinde ayrı bir etkinlik ile Meizu MX6 adındaki bir modelini de resmi olarak duyuracağı kaydedilmekte.

Whatsapp