Meizu M1E akıllı telefon yakında sunulabilir

Meizu yeni bir akılı telefonu daha yakında pazara sunabilir...

Bu sene sunduğu bir çok yeni model ile dikkatleri üzerine çeken Çinli akıllı telefon üreticisi olan Meizu, özellikle de yeni duyurduğu Meizu MX6 adındaki model ile dikkatleri üzerine çekmişti ve yeni modeller üzerinde çalışmalarına devam eden firma şimdi de yeni başka bir cihaz ile gündeme geldi.

Meizu M1E olarak ortaya çıkan bu yeni akıllı telefonun ayrıca bazı görselleri de gelmiş durumda. Görsellere baktığımızda firmanın tasarım çizgisine oldukça uygun olarak görünen akıllı telefon ayrıca Haziran ayında firma tarafından sunulan Meizu m3s adındaki akıllı telefona oldukça benzer olmakta.

A680M model numarasına sahip olan akıllı telefonun 3.5mm ses çıkışı Meizu m3s'de olduğu gibi üst tarafta değil, alt tarafta yer alıyor.

Ayrıca cihazın bazı teknik özellikleri de görünüyor ve bunlara bakacak olursak eğer, akıllı telefon MediaTek MT6755 yonga setinden güç alıyor ve bu yonga seti aslında Helio P10 yonga seti olarak tanınıyor ve sekiz çekirdekli işlemci içeriyor. 

5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip olan Meizu M1E akıllı telefon 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerirken, ayrıca sistem belleği de 3GB olarak geliyor. Ayrıca baktığımızda Flyme OS 5.2.1 görünürken, Androd 5.1.1 Lollipop tabanlı olmakta.

Meizu'nun yeni cihazında mTouch butonu yer alıyor ve ayrıca bu buton parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Whatsapp