Meizu E3, TENAA'da Tüm Özellikleriyle Ortaya Çıktı

Meizu'nun ince çerçevelere sahip yeni akıllı telefonu Meizu E3, TENAA üzerinde tüm özellikleri ile ortaya çıktı.

Resmi olarak duyurulmasına yaklaşık olarak üç hafta kadar bir süre kalan Meizu E3, TENAA üzerinde ortaya çıkarak teknik özellikleri doğrulandı. Meizu E3 akıllı telefon, aralarındaki belirgin farkın şebeke bantları olduğu M851M ve M851Q adlı iki versiyon halinde listelendi ve diğer tüm özellikleri iki modelde de aynı. Yeni orta seviye akıllı telefon Meizu E3, iPhone X ile benzer bir  şekilde arkada dikey olarak konumlandırılmış çift kamera kurulumu, 18:9 ekran ve yan tarafa entegre edilmiş parmak izi tarayıcı ile birlikte geliyor. 

Meizu E3'ün 5.99 inçlik ekranı, 18:9 en-boy oranına ve Full HD + çözünürlüğe sahip olacak. Cihazın yonga seti ismi açıklanmıyor ancak, 1.8 GHz'e kadar hızlarda çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio P70 yonga setine sahip olacağı tahmin ediliyor. Bellek özellikleri tarafında ise 4 ve 6GB RAM ile 32GB'dan 128GB'a kadar dahili depolama alanı seçenekleri bulunuyor. Cihazda ayrıca, 128GB'a kadar microSD kart desteği de bulunuyor. Bu nedenle, cihaz tanıtıldığında, çok çeşitli fiyat noktalarında farklı versiyonlarla karşılaşabiliriz. 

Arka kamera, hemen altındaki tek led flaşla birlikte dikey olarak konumlandırılıyor. TENAA verilerine göre arkadaki çift kamera kurulumu 12MP + 20MP sensörlerden oluşuyor. Ön kamera ise 8MP olacak. Meizu M6S, yan tarafa entegre parmak izi tarayıcı ile geliyordu ve Çin merkezli üretici aynı parmak izi tarayıcıyı bu cihaza da uyguluyor. Bu aynı zamanda, fiziksel ana ekran tuşunun da kalktığını ve daha önce Meizu telefonlarında gördüğümüz hareketlerin çoğunu destekleyen Süper mBack adı verilen küçük bir dokunmatik dairenin cihazda yer alacağına işaret ediyor.  

Meizu E3 akıllı telefon, Android 7.1 Nougat işletim sistemi ve Flyme 6 ara yüzü altında çalışıyor. Batarya kapasitesi 3.300 mAh ancak 18W hızlı şarj desteğinin varlığı bilinmiyor. Akıllı telefon, Obsedien Siyah, Koyu Mavi ve Şampanya Altın renk seçenekleri ile gelecek. 

Whatsapp