Meizu E2'nin Tanıtım Öncesi En Net Görüntüleri Ortaya Çıktı

Meizu tarafından bu çarşamba günü tanıtılacak olan yeni akıllı telefon modeli olan Meizu E2'nin en net görüntüleri ortaya çıktı.

Çin merkezli önde gelen telefon üreticilerden bir tanesi olan Meizu bu çarşamba yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Düşük fiyatlı ve şık tasarımlı akıllı telefonları ile piyasada hatırı sayılır satış adedine ulaşan firma yeni akıllı telefon modeli Meizu E2'nin tanıtımını bu çarşamba gerçekleştirecek. Tanıtımdan önce sızdırılan yeni görüntüler ise cihazın tasarımının nasıl olacağını gözler önüne seriyor.

Sızan görüntülere göre cihaz üzerinde düz bir çizgi halinde dizilen, soğuk ve sıcak renklerin bulunduğu dört LED bulunuyor. Bu düzenin ardında yatan mantığın ne olduğunu bizde anlamış değiliz. 4 LED flaş cihazın arka kısmında bulunan düz anten çizgisinin üzerinde yer alıyor. LED flaşlar için kasa üzerinde yuva açmamak için Meizu böyle bir yola başvurmuş olabilir.

Meizu E2'nin geri kalan tasarım özellikleri şirketin diğer cihazlarına benzer bir şekilde gibi görünüyor. Aancak çoğu Meizu cihazının köşeden ziyade merkeze yakın bir kamerası var. Büyük ihtimalle cihaz üzerinde yer alan kamera 13MP çözünürlüğe sahip olacak.

Daha önceki sızıntılardan cihazın donanım tarafında hangi özellikler ile geleceğini tahmin edebiliyoruz. Meizu E2 5.5 inç 1080p ekran ve mTouch parmak izi okuyucu. 8 çekirdekli bir işlemci 2GB ve 4GB RAM (muhtemelen depolama miktarına bağlı olacak şekilde) ile gelecek gibi görünüyor. Ayrıca, sızdırılan kısa bir video bize, cihaz üzerinde bir USB-C bağlantı noktası ve bir kulaklık girişi olduğunu gösterdi. 32GB model için  1,700 CNY (250 dolardan az) bir fiyatlandırma bekleniyor.

Whatsapp