Meizu Blue Charm Metal 2, 13 Haziran'da duyurulacak

Meizu, 13 Haziran tarihinde yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecek.

Çinli üreticiler 2016 ile birlikte de akıllı telefon pazarını bombardımana tutmaya devam ederken, Haziran ayında da cihazlar sunulmaya devam ediyor ve yakında duyuru gerçekleştirecek Çinli firmalardan bir tanesi de Meizu olacak. 

Meizu, 13 Haziran tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de Meizu Blue Charm Metal 2 adındaki cihaz duyurulacak. Bu yeni cihaz firmanın daha önce sunduğu akıllı telefon meizu m1 metal'in selefi olarak geleceği kaydediliyor.

Bir kaç gün önce Meizu Blue Charm Metal 2 Çin'de sertifikasyon sürecinden geçmiş ve TENAA'da ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun hem görüntüleri ortaya çıkmış ve ayrıca cihazın teknik özelliklerine dair de bilgiler gelmişti.

Bakacak olursak eğer, yeni Meizu Blue Charm Metal 2 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca cihaz gücünü ise sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6750 yonga setinden almakta.

Yeni akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve ön kamerası da 5MP olarak geliyor. 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeren Meizu Blue Charm Metal 2CNY 799 ($121) olarak satın alınabilecek ve 3GB sitem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu ise CNY 899 ($136) fiyat etiketi ile gelecek.

Whatsapp