Meizu Bir Çok Cihazı İçin Android 7.0 Nougat Güncellemesi Kayıtlarını Başlattı

Çin merkezli Meizu firması bugün itibariyle bir çok farklı modeli için Flyme arayüzü üzerine kurulu Android 7.0 Nougat güncellemesi kayıtlarını başlattı.

Meizu sonunda Android 7.0 Nougat güncellemesini akıllı telefonları için vermeye hazırlanıyor. Aşağıda bahsedilen Meizu marka cihazlardan herhangi birine sahipseniz, şu anda ne yapıyorsanız hemen bırakın ve biran önce Nougat güncellemesi için Meizu'ya kaydolun. Daha ayrıntılı bilgi edinmeden önce, güncelleme için cihazınızın uygun olup olmadığını dikkatli bir şekilde kontrol edin.

Meizu tarafından Android 7.0 Nougat güncellemesi verilecek cihazlar:

Meizu Pro 6
Meizu Pro 6 Plus
Meizu Pro 6s
Meizu Pro 5
Meizu MX6
Meizu Charm Blue Not 5
Meizu Charm Blue Not 3
Meizu Mavi Cazibe E
Meizu Charm Blue Max

Cihazınız eğer Flyme Android 7.0 Nougat güncellemesi için uygunsa, haberin en sonunda yer alan bağlantıyı kullanarak güncelleme için kayıt olabilirsiniz. Kaydın yarın yani 25 Haziran'da başlayacağı ve 2 Temmuz'a kadar süreceğini belirtmekte fayda var.

Kayıt süresi sona erdiğinde şirket, Android 7.0 Nougat tabanlı Flyme 6 OS'u 10 Temmuz'dan sonra kayıtlı kullanıcılara göndermeye başlayacak. Güncelleme yüklendiğinde, bölünmüş ekran modu, geliştirilmiş yeni bildirim paneli, Ayarlar menüsü, iyileştirilmiş Doze modu ve bir sürü yeni iyileştirme ile beraber Android 7.0 Nougat sürümünde yer alan bütün özelliklere sahip olmanız gerekiyor.

Meizu Android 7.0 güncellemesi kayıt linki için TIKLAYINIZ

Whatsapp