Meizu Başkan Yardımcısı, Snapdragon 845'li Meizu X2'yi Doğruladı

Meizu Başkan Yardımcısı, söylentilere konu olan ve Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip olacak Meizu X2 akıllı telefonun varlığını doğruladı.

Son olarak geçtiğimiz yıl yaz aylarında, Meizu X2 ile ilgili söylentiler gündeme gelmiş ancak, o zamandan beri Çin merkezli şirketten bu akıllı telefon hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti.  Ve nihayetinde Meizu X2 ile alakalı haberler ve söylentiler son bulmuştu. Ancak bugün, Meizu X2 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Meizu Başkan Yardımcısı Li Nan, yaptığı açıklamada Meizu X2 akıllı telefonun gerçek olduğunu ve yakında gün yüzüne çıkacağını doğruladı. Li Nan ayrıca akıllı telefon şle ilgili birkaç ayrıntı da paylaştı.  Buna göre Meizu X2 Snapdragon 845 yonga setine sahip olacak. Ayrıca cihaxın 2018 yılı sonlarında piyasaya sunulması planlanıyor ve 2,999 CNY veya 384 € değerinde fiyat etiketi olacak. 

Sonuç olarak Meizu X2, beklenen orta seviye akıllı telefon olmayacak ve amiral gemisi olarak piyasaya çıkacak. Ancak akıllı telefonla ilgili cevaplanması gereken bir çok soru var ve bunların başında da arka tarafta ikinci bir kamera sensörü yer alacak mı sorusu bulunuyor. Cihaxın önünde veya arkasında çift kamera ünitesi ile gelmesi muhtemel ancak lu an için söylenecek çok fazla bir ayrıntı bulunmuyor. 

Meizu X2 akıllı telefonla ilgili detayların önümüzdeki aylarda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp