Meizu akıllı hoparlör modelini haftaya tanıtabilir

Teknoloji dünyasının önemli ismi olan Meizu firması yeni akıllı hoparlör modelinin üzerindeki sır perdesini önümüzdeki hafta itibariyle kaldırmayı planlıyor.

Akıllı telefon üretimi denildiğinde akla gelen isimler arasında yer almayı başaran Çin merkezli Meizu firması, yeni cep telefonu serisi 15 ile karşımıza çıkıyor. Etkinlik kapsamında tıpkı diğer akıllı telefon üreticilerinin yaptığı gibi bir akıllı hoparlör modelide tanıtmaya hazırlanan firma, muhtemelen bu ürünle hem uygun fiyat hemde üstün bir teknoloji anlayışı sunmayı hedefliyor.

Meizu tarafından gerçekleştirilecek olan bu etkinlikle ilgili Weibo üzerinden birçok farklı poster yayınlanırken, en çok dikkat çeken poster ise ''Wake Me! When You Need Me'' yani ''tarif edilemez bir ürün hazırlıyoruz., ihtiyacın olduğunda beni uyandır'' ibareli poster olarak karşımıza çıkıyor. Paylaşılan posterde bu ürünün 22 Nisan'da tanıtılacağı belirtilirken, pazarla ilgili analiz gerçekleştiren bir çok üretici gizemli cihazın bir akıllı hoparlör modeli olacağını savunuyor.

Firmanın üretim ortakları tarafından da bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gerçekleştirilmezken, Meizu artık sadece Çin pazarında değil global pazardaki tüm ülkelerde popüler bir marka haline gelmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda geliştirileceği düşünülen akıllı hoparlör modeliyle birlikte firma tüm Avrupa ve Asya pazarlarındaki tüketicilere kapılarını sonuna kadar aralamayı hedefliyor.

Whatsapp