Meizu, 30 Temmuz için Davetiye Göndermeye Başladı, Meizu 16 Geliyor

Meizu, yeni amiral gemisi akıllı telefonları Meizu 16 ve Meizu 16 Plus'ın tanıtılması beklenen 30 Temmuz tarihindeki etkinliği için basın davetiyeleirini göndermeye başladı.

Çin merkezli akıllı telefon devi Meizu'nyçun yeni amiral gemisi Meizu 16 serisinin şimdiye kadar 8 Ağustos tarihinde tanıtılacağı tahmin ediliyordu. Ancak Meizu, bugün 30 Temmuz tarihinde düzenlenecek bir etkinlik için davetiye göndermeye başladı. Görünüşe göre Meizu 16 serisini beklenenden daha erken piyasaya sunulacak veya şirket farklı bir ürün tanıtımı yapacak. 

Bu arada, Meizu'nun davetiye kutusu da, içerisinde bir şişe şampuan bulunmadı nedeni ile oldukça garip görünüyor. Meizu'nun davetiye kurusunda, son kullanma,tarihi Temmuz 2021 olan 400mm'lik bir Head and Shoulders şampuan bulunuyor. 

Şüphesiz, Meizu 16 serisinin şampuanla hiçbir ilgisi yok ama Meizu muhtemelen bu etkinlikte Head and Shoulders ile işbirliği yapıyor olabilir. Ayrıca, şampuanı yan tarafında, “kepekten iz bırakmaz ve saçınız daha olağanüstü görünür” yazısı ile şampuanın da reklamını yapıyor. Bu, söz konusu etkinliğin Meizu 16 serisi için olduğunu ve şirketin Head and Shoulders şampuanı ile işbirliği yaptığını açıkça göstermekte. 

Meizu 16'da çentik kullanılmıyor ve bu, "kepekten iz bırakmaz" sözü ile de doğrulanıyor. Meizu 16, 6.0 inç 18: 9 AMOLED ekrana sahip. Meizu 16 Plus versiyonu ise 8 GB'a kadar RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirilecek ve şirkete göre cihazın performansı doğal olarak daha üstün olacak. 

Whatsapp