Meizu, 30 Kasım tarihinde üç yeni akıllı telefon modelini sunabilir

Meizu, bu ay sonunda yeni akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkartacak.

Meizu, 30 Kasım tarihinde yeni cihazlarını duyuracağı bir etkinlikle karşımıza gelecek. Bu yeni etkinlikte de firmanın Meizu X adındaki bir akıllı telefon modelini sunacağına dair iddialar gelmişti. Ayrıca yine Meizu'nun bir süredir yeni bir başka akıllı telefon modeli olarak Meizu M5 Note hakkında da bilgiler geliyor.

Gelen bilgilere göre 30 Kasım tarihinde Meizu Blue Charm X adındaki akıllı telefon duyurulacak. Bu cihaza bakacak olursak eğer, akıllı telefon M582Q, model numarasına sahip ve 3GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olacak. Diğer taraftan bir başka Blue Charm X versiyonu da M682Q model numarası içerirken, bu versiyon da 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Ayrıca yeni cihaz Google tarafından geliştirilen Android 7.0 Nougat tabanlı işletim sistemi ile geliyor.

Daha önce ortaya çıkan bilgiler Blue Charm X'in 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacağı şekildeydi. Ancak yeni iddialar bunun doğru olmadığı şeklinde. Meizu Blue Charm X akıllı telefon ayrıca on çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X20 yonga setinden güç alacak.

Diğer model Meizu M5 Note ise Blue Charm X'in yanında 30 Kasım tarihinde resmi olarak duyurulabilir. Bu cihaz, Meizu M5'in premium versiyonu olacak. Meizu M5 Note, 32GB dahili veri kapasitesi içerecek. Ayrıca sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10'dan güç alacağı belirtiliyor.

Whatsapp