Meizu 17'nin Yeni Render Görüntüsü Yayınlandı

Önümüzdeki yıl içerisinde duyurulması beklenen Meizu 17'nin şimdiden en net render görüntüsü sızdırıldı.

Meizu'nun başkanı Jack Wang kendi zevkine güvenerek çerçevesiz akıllı telefonlara öncü olmaya devam ediyor ve bu sayede kullanıcıları mutlu etmeyi başarıyordu. Piyasaya sürdükleri Meizu 16 serisi modelleri ile çentikli telefonlar karşısında simetrik ve göze daha hoş gelen tasarım sunan şirket bu yönüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Piyasaya çıkan Meizu 16s ve Meizu 16s Pro modelleriyle de rakipleri karşısında avantaj sağlayan şirket dünya genelinde yavaş yavaş satışlarını arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda önümüzdeki yıl duyurulması beklenen Meizu 17 modeline ait yeni bir render görüntüsü paylaşıldı.

Her iki taraftan kavisli bir ekran paneli kullandığı görülen Meizu 17'nin bu yönüyle Galaxy S9 modeline benzediği söyleniyor. Üst ve alt tarafta bir hayli ince çerçeveyle beraber geldiği görülen telefonun ekran kasa oranı ve tasarımıyla yine kullanıcıları kendisine çekeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Meizu 17 bir önceki modelde yer alan 3.5 mm kulaklık girişini koruyacak gibi görünüyor. Ayrıca üst tarafta çok ince bir çerçeve yer almasına karşın ön kameranın varlığını koruduğunu görüyoruz. Çok ufak sensör boyutuna sahip bir ön kamera kullanacağı düşünülen şirketin bu sayede çentikli veya pop-up tasarım kullanmadan ön kameraya yer verdiğini görüyoruz.

Arka tarafta üçlü kamera kurulumuna sahip olmasına kesin gözüyle bakılan cihazda Samsung’un 64 MP çözünürlüğe sahip yeni kamera sensörünün kullanılacağı düşünülüyor. Şimdilik teknik detayları ve fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmayan cihazın önümüzdeki yıl duyurulması bekleniyor.

Whatsapp