Meizu 17 Çift Taraftan Kavisli Ekranıyla Beraber Görüntülendi

Çinli Meizu'nun üst düzey yeni telefonu Meizu 17'nin en net render görüntüleri sızdırıldı

Son yıllarda akıllı telefon satışlarını arttırarak ve piyasaya sunduğu yenilikçi akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirerek yoluna devam eden Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu öyle görünüyor ki bu başarısını yeni modelleriyle de devam ettirecek. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Meizu 16s Pro modelinin ardından bugün Meizu 17 olduğu iddia edilen yeni bir telefon ortaya çıktı.

Piyasaya çıkan son Meizu amiral gemisi modellerine benzer tasarım taşıdığı görülen Meizu 17'nin en önemli farkının yan taraflarda yer alan kavisli tasarım olduğunu görüyoruz. Şelale ekran adı verilen ve daha keskin kıvrıma sahip olan bu tasarımın kullanıcılara kenar hareketleri desteği ve daha yüksek ekran kasa oranı sunduğunu biliyoruz.

Halihazırda çentiksiz ve çerçevesiz akıllı telefon modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan şirketin yeni Meizu 17 modeli ile daha yüksek ekran kasa oranını kullanıcılara sunacağını düşünüyoruz. Arka tarafta 48 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olduğu görülen telefonun ön tarafında ise 20 MP çözünürlüğünde bir kameranın varlığı dikkat çekiyor.

Ülkemizde şuanda resmi olarak birçok farklı modelini satışa sunan Çinli şirketin yakın zamanda yeni modellerini de Türkiye pazarında satışa sunmasını bekliyoruz. Uygun fiyata iyi seviyede donanım özelliklerine sahip akıllı telefonlar ile Meizu'nun Xiaomi gibi kısa süre içerisinde yükselişe geçeceği düşünülüyor.

Whatsapp