Meizu 16X Snapdragon 710 İşlemci İle Birlikte Gelecek

Çinli Meizu dün Meizu 16 ve Meizu 16 Plus modellerini Snapdragon 845 işlemci ve uygun fiyatla duyurmuştu. Şimdi ise Meizu 16X adında Snapdragon 710 işlemcili bir telefonun geleceği bilgisi paylaşıldı.

Dün Çin'de düzenlenen bir etkinlik ile Meizu, Meizu 16 ve Meizu 16 Plus modellerini Snapdragon 845 işlemcisiyle beraber duyurdu. Yeni akıllı telefonlar ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve oldukça yüksek ekran kasa oranının yanı sıra oldukça uygun fiyat etiketi ile geliyor. Meizu 16'nın 6 / 64 GB varyantı 2.698 Yuan (~ 395 $) gibi bir başlangıç fiyatıyla duyuruldu. Bugün Meizu'nun CEO'su Jack Wong, Meizu 16X adlı yeni bir Meizu 16 serisi akıllı telefonun Eylül ayında duyurulacağını doğruladı.

Meizu 16 ve 16 Plus'ın tanıtımından önce ortaya çıkan raporlar Meizu 8X olarak adlandırılan bir telefonun piyasaya sürüleceğini gösteriyordu. Bu beklenti ne yazık ki gerçekleşmedi. Gelen son bilgiler Snapdragon 710 işlemciye sahip akıllı telefonun Meizu 16X adıyla piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Şirketin önemli ismi olan Wong daha önce Meizu’nun duyuruacağı Snapdragon 710 işlemcili akıllı telefonunu Meizu X8 olacağını belirtse de son bilgilere göre telefon Meizu 16X adıyla gelecek. Wong tarafından paylaşılan önceki bilgilere göre Meizu 16X şirketin piyasaya süreceği ilk çentikli akıllı telefon olabilir. Ayrıca akıllı telefonun ekranının Mi 8 SE'den daha büyük olacağı açıklanmıştı. Arka tarafta bir parmak izi okuyucusuna sahip olan telefonun çift kamera ile geleceğini söyleyebiliriz.

Meizu 16X modelinin rakibi Mi 8 SE modelinden biraz daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu durum elbette birçok kullanıcının dikkatini çekecektir. Meizu 16 serisi ile Mi 8 serisine rakip olan Meizu firması uygun fiyat etiketiyle şimdiden milyonlarca kişinin dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Whatsapp