Meizu 16s Pro'nun Tasarımı ve Teknik Özellikleri Belli Oldu

Meizu'nun Snapdragon 855 Plus işlemcili ve Flyme 8 arayüzlü akıllı telefonu Meizu 16s Pro'nun tanıtım öncesinde tasarımı ve birçok teknik özelliği sızdırıldı.

Meizu piyasada bulunan en güçlü amiral gemisi telefonu olan Meizu 16s modelini Nisan ayında piyasaya sürmüştü. Fiyatı ve özellikleri ile rakipleri karşısında avantajlı bir model olan Meizu 16s dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Çentiksiz akıllı telefonları ile kullanıcıların beğenisini kazanan Çinli şirket öyle görünüyor ki bu tasarım anlayışını yeni modellerinde de sürdürecek. Meizu 16s Pro adıyla piyasaya çıkacak olan yeni cihazın ekranında 90 Hz yenileme ve 120 Hz dokunma hassasiyeti olacağı açık bir şekilde görülüyor. Tasarım noktasında Meizu 16s ile benzer olan yeni telefonun üçlü arka kamera kurulumuna ve Snapdragon 855 Plus işlemciye sahip olduğunu görüyoruz.

Ön tarafta çift taraftan kavisli ekran paneli ile beraber gelen telefonun 8 / 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olduğu belirtiliyor. Bir önceki modele göre daha iyi özellikler sunan Meizu 16s Pro ayrıca kutudan Çinli şirketin en yeni arayüzü olan ve yarın duyurulması beklenen Flyme 8 arayüzü ile beraber geleceği belirtiliyor.

Arka tarafta 48 MP + 20 MP çözünürlüğünde çift kameranın yanı sıra üçüncü bir kameranın yer aldığı görülüyor. Bu kameranın detayları şimdilik bilinmiyor. Fiyatı ve diğer bazı özellikleri henüz bilinmeyen telefonun yarın veya önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan başka bir Meizu etkinliği ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Whatsapp