Meizu 16, Ekran İçi Parmak İzi Tarayıcı ve Etkileyici Ekran Gövde Oranına Sahip Olacak 

Meizu'nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları Meizu 16 ve Meizu 16 Plus hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Meizu 15 raflarda henüz yeni olmasına rağmen, şirketin kurucusu, Meizu 16 ve 16 Plus amiral gemileri hakkında detaylar paylaşmaya başladı. Çin merkezli üreticinin, Ağustos ayında Meizu 16 ve Meizu 16 Plus akıllı telefonlarını, ekran içi parmak izi tarayıcı ve etkileyici bir görünüme sahip ekran gövde oranı ile resmi olarak gün yüzüne çıkarması bekleniyor. 

Oldukça heyecan verici olan bu detaylar doğrudan Meizu'nun kurucusu ve CEO'su Jack Wong'dan geliyor, bu yüzden bilgileri sağlam olarak değerlendiriyoruz. Jack Wong, iPhone X ve Xiaomi Mi 8'in son derece ince çerçevelere sahip olduğunu ancak bildiğimiz gibi bu iki cihazın da etkileyici ekran gövde oranı yarışında iddialı olamadığını belirtti. Bu arada her iki cihaz da %83 ekran gövde oranına sahip. Bu nedenle Meizu 16 ikilisinin en az %84 ve üzeri ekran gövde oranına sahip olacağını varsayabiliriz. 

Bu arada, daha önce ortaya çıkan bazı haberlerde Meziu 16 ve Meizu 16 Plus ikilisinin farklı yonga setlerine sahip olacağı iddia ediliyordu. Bu durumda, normal Meizu 16'nın Snapdragon 710 yonga setine, daha büyük ekranlı Meizu 16 Plus'ın ise Qualcomm'un amiral gemisi yonga seti Snapdragon 845'e sahip olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte farklı yonga seti kullanılacağı iddiaları henüz onaylanması ancak Meizu CEO'su cihazlardan en az birinin Snapdragon 845 yonga seti ile geleceğini belirtti. 

Whatsapp