Meizu 16, 26 Ağustos'ta Geliyor

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de resmi olarak faaliyet göstermeye başlayan Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 16'nın tanıtım tarihi belli oldu.

Duyurusu yaklaşan yeni Meziu amiral gemisi Meizu 16 adını alacak ve yıldönümü modeli olarak piyasaya sunulan Meizu 15'in halefi olacak. Şimdiye kadar akıllı telefonun Ağustos ayında gün yüzüne çıkacağı biliniyordu ancak kesin bir tanıtım tarihi yoktu. Çin'den gelen yeni haberlere göre, Meizu CEO'su Jack Wong, cihazın 26 Ağustos tarihinde tanıtılacağını ve lansmana hemen sonra ön sipariş için hazır olacağını söyledi. 

Çin merkezli üretici Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 16'nın 2018 yılı amiral gemisi yonga seti olan Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile birlikte gelmesi bekleniyor. Gelen son iddialar ve ortaya çıkan söylentilere göre Meizu 16 akıllı telefonun ekran içi parmak izi tarayıcı ve büyük bir ekran sahip olması bekleniyor. Meizu 16'nın sahip olacağı iddia edilen diğer özellikleri ile ilgili olarak ise basınca duyarlı ana ekran tuşu ve OLED ekran paneline vurgu yapılıyor. 

Bu arada Meizu 16'nın iki farklı versiyona sahip olacağı iddia ediliyor. Daha güçlü olan Snapdragon 845 yonga setine sahip versiyonun özel bir soğutma sistemine sahip olacağı, diğer versiyonun Snapdragon 710 yonga setine sahip olacağı ve ekran içi parmak izi tarayıcının bulunmayacağı belirtiliyor. Cihazın resmi olarak tanıtılacağını iddia edilen Ağustos ayının sonunda, bu iddiaların da doğru olup olmadığı ortaya çıkacak. 

Whatsapp