Meizu 15 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Meizu, onbeşinci yıldönümü modeli olarak hazırladığı Meziu 15 akıllı telefonların tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Meizu, kısa süre önce, duyurusu yaklaşan Meizu 15 serisi akıllı telefonları için resmi tanıtım tarihini belirledi. Yeni akıllı telefon üçlüsü ilk kez 22 Nisan'da, Çin'deki Wuzhen İnternet Uluslararası Konferans Merkezi'nde saat 7: 30'da resmi olarak duyurulacak. 

Şirketin onbeşinci yıldönümüne özel olarak geliştirdiği Meizu 15 akıllı telefon serisi, Meizu 15 Lite, Meizu 15 Plus ve standart Meizu 15 modellerinden oluşuyor. Meizu 15, şirketin 2018'deki ilk üst seviye cihazı olacak ve şirketin kurucusu Jack Wong tarafından şahsen tasarlanan özel bir amiral gemisi olacak. Meizu 15, eski ve yeni trend tasarımların birleşmesinden ortaya çıkan bir görünüşü ile yekpare metal gövdeye, ultra ince çerçevelere, halka şeklinde flaşı ile çift arka kameraya ve oldukça tanıdık olan fiziksel ana ekran tuşuna sahip olacak. 

1300'lü yıllardan kalma büyüleyici eserlere sahip eski bir Çin kasabası olan Wuzhen'in tarihi konumu, etkinliğin genel teması ve klasik tarzları yeniden şekillendiren Meizu 15 tasarımı ile  uyumlu bir görünüm sergiliyor.: "Zamanı Yeniden Yaşayın, Klasik'i Yeniden Şekillendirin" metninin yazılı olduğu davetiye, üç parçalı bir halka da içeriyor. Bu nedenle, modernize edilmiş klasik tasarımın da tanıtımı için kapsamlı bir tarihsel bakış bekliyoruz. 

Mevcut söylentilere göre Meizu 15 Lite, 5,46 inç, Full HD çözünürlükte IPS LCD ekran, 3 GB, 4 GB veya 6 GB RAM ve 32 GB, 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanı sahip olacak. 3,000 mAh bataryadan güç alacak cihazın arka tarafında ise tek bir 12MP, PDAF kamera yer alacak. 

Normal Meizu 15, aynı boyut ve çözünürlüğe sahip AMOLED ekran paneli ve çift 12MP + 20 MP kamera kurulumu ile PDAF ve dörtlü LED flaş ile tamamlanıyor. Son olarak, ama kesinlikle en önemlisi, Meizu 15 Plus'ın 5,95 inç, 2560 x 1440 piksel AMOLED ekran, daha güçlü bir 2.5GHz sekiz çekirdekli yonga seti ve daha büyük 3,430 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp