Meizu 15 Serisi Akıllı Telefonlar 22 Nisan'da Tanıtılacak

Meizu'nun yeni nesil akıllı telefonlarından Meizu 15, Meizu 15 Plus ve Meizu 15 Lite modellerinin 22 Nisan'da tanıtılacağı doğrulandı.

Haftalardır çeşitli raporlarda ve sızıntılarda ortaya çıkan Meizu 15'in şimdi resmi olarak hangi tarihte duyurulacağı ortaya çıktı. Weibo üzerinde Meizu firmasının resmi resmi bir posteri paylaşıldı ve Meizu’nun küresel pazarlama başkanı tarafından da bu poster doğrulandı. Meizu 15, 22 Nisan tarihinde Wuzhen Uluslararası Kongre Merkezinde resmi olarak tanıtılacak. Meizu 15 modelinin yanı sıra Meizu 15 Plus ve Meizu 15 Lite modelleri de tanıtılacak.

Geçtiğimiz haftalarda Çin’in belgelendirme kuruluşu TENAA sayesinde Meizu'nun üç yeni telefonuna ait teknik özellikler ortaya çıkmıştı. Meizu 15, geleneksel 16: 9 en boy oranına sahip 5.46 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde AMOLED bir ekran paneli ile gelecek. Meizu 15 Plus modeli ise 5,95 inç boyutunda QHD çözünürlüğünde AMOLED ekran paneline sahip olacak. Dier iki cihaza kıyasla daha uygun fiyatlı olan Meizu 15 Lite modelinin ise LCD panelli bir ekran ile geleceği söyleniyor.

Meizu 15 ve Meizu 15 Plus modelleri iki arka kamera ile gelirken sadece Lite modeli tek bir arka kamera ile birlikte geliyor.  Her üç telefon da 20 MP çözünürlüğünde bir ön kamera, ön tarafta yer alan bir parmak izi okuyucusu ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi bulunuyor.

Ülkemizde Genpa garantisi altında satılan Meizu cihazlarının yeni modellerinin de piyasaya çıktıktan bir süre sonra ülkemizde satışa sunulmasını bekliyoruz.

Whatsapp