Meizu 15 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çerçevesiz ekran tasarımına uyum sağlayacak yeni Meizu telefonu Meizu 15'in render görüntüleri yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Meizu 15 Plus'ın ön ve arka tarafını açık bir şekilde gösteren bir kaç fotoğraf ortaya çıkmıştı. Meizu 15 çok ince çerçevelere sahip 18: 9 ekran oranı olan bir tasarım ile beraber gelecek. Görsellere bakacak olursak yeni üst seviye cihazın arkasında çift kamera olacak. Arka kameranın hemen altında Meizu Pro 6 Plus'da olduğu gibi 10 adet LED flaş olduğu görünüyor. Belkide bunlar arasında lazer otomatik odaklama yapan bir donanımda vardır. Telefonun en güncel işlemcilerden Snapdragon 845 yonga setini veya Exynos 8895 yonga setini kullanması bekleniyor.

Meizu firması Meizu 15 Plus modelinin yanı sıra, Meizu 15 adını taşıyan daha küçük boyutlarda bir cihazı daha tanıtmaya hazırlanıyor. Meizu 15'e ait bir render görüntüsü sosyal medya üzerinden sızıntı kaynakları tarafından paylaşıldı. Görsele bakacak olursak ön taraf çok siyah göründüğü için çerçevelerin kalınlığı ve ekran boyu hakkında bir fikir sahibi olamıyoruz.

Paylaşılan bu görüntü oldukça karanlıkken cihazın arka yüzünün Meizu 15 Plus'ın arka yüzünü gösteren render görsellerine çok benzer olduğunu söylememiz gerekiyor. Telefonun ön yüzünde çift taraftan kavisli bir ekran bulunuyor. Ayrıca görsele dikkatli bakarsanız ön tarafta ekranın altında yuvarlak bir daire olduğunu göreceksiniz. Muhtemelen bu daire kısmı eve dönüş düğmesi ve parmak izi görevinde kullanılacak.

Hem Meizu 15'in hem de Meizu 15 Plus'ın, Şubat ayında şirketin kurucusu Jack Wong'un Meizu'nun 15. yıl dönümü için yapacağı kutlama sırasında tanıtılması bekleniyor. Meizu firması 2003 yılında kurulan bir akıllı telefon üreticisidir. Bu sebeple piyasaya sürülecek olan bu iki yeni Meizu cihazının adında 15 sayısı bulunuyor.

Whatsapp