Meizu 15 Plus, Üç Taraftan Çerçevesiz Tasarıma Sahip Olacak

Meizu'nun yıl dönümü modeli olarak hazırlanan Meizu 15 Plus'ın internete sızan görüntüsü, üç taraftan çerçevesiz tasarıma işaret ediyor.

Çinli üretici Meizu, önümüzdeki yıl iş dünyasında 15 yılını kutlayacak ve şirketin yıl dönümünü kutlamak üzere özel bir telefon duyurması bekleniyor. Daha önce Meizu 15 Plus'ın perakende satış kutusunun görselini görmüştük, şimdi de cihazın bir görüntüsü Weibo üzerinde ortaya çıktı. 

Görünüşe göre, yeni Meizu akıllı telefon, üst kısmında kavisli köşeleri olan Xiaomi Mi Mix 2'ye benzer tasarıma sahip olacak ve ekranın üç tarafında da çerçeve bulunmayacak. 

Fotoğrafa göre telefonun arka tarafında  dikey olarak konumlandırılmış led flaşlı bir çift kamera ünitesi yer alıyor. Neredeyse sıfır çerçeveli, köşeleri yuvarlatılmış ekran, alt tarafta parmak izi tarayıcının bulunduğu alana kadar devam ediyor. 

Görünüşe bakılırsa, Meizu 15 Plus akıllı telefonun ön kamerası da alt tarafta yer alacak gibi görünüyor. 

Meizu 15 Plus'ın 2.999 CNY / yaklaşık olarak 450 $ fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor. Büyük olasılıkla daha fazla RAM ve dahili depolama alanına sahip olacak bir versiyon da sunulacak ve bu cihazının fiyatının ise 3.499 CNY / $ 530 civarında olacağı tahmin ediliyor. Meizu 15 Plus akıllı telefon önümüzdeki yıl piyasaya sunulacak ancak kesin tanıtım tarihi henüz açıklanmadı. 

Whatsapp