Meizu 15 Plus Modeline Ait İlk Görüntü Ortaya Çıktı

Meizu'nun 15. yıla özel olarak üreteceği Meizu 15 Plus modeline ait ilk görüntü ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde kutu tasarımı ortaya çıkan cihazın bugün canlı görüntüsü sızdırıldı.

Meizu önümüzdeki yıl firmanın 15. yıl dönümünü kutlamak için özel sürüm bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefona dair bugüne kadar bilinen tek bilgi cihazın Meizu 15 Plus adı ile gelecek olmasıydı. Geçtiğimiz günlerde cihaza ait bir kutu görseli de paylaşılmıştı. Bugün ise yeni Meizu 15 Plus modeline ait bir görsel sızdırıldı. Görselde cihazın ilk bakışta çerçevesiz ekran tasarımı göze çarpıyor.

Aşağıdaki görsele bakacak olursak Meizu 15 Plus modeli Xiaomi Mi MIX 2 modelinde bulunan ekran tasarımına benzer bir çerçevesiz tasarıma sahip olacak. Üst çerçeve süper ince çerçevelere sahipken alt tarafta bir miktar çerçeve var gibi görünüyor. Mi Mix 2 modelinde ahize kısmı bulunuyordu fakat görsele göre Meizu 15 Plus modelinde ahize kısmı bulunmuyor. Cihazın ön kamerası ve sensörleri alt çerçevede yer alıyor. Meizu, parmak izi okuyucusunu diğer üreticiler gibi arka tarafa yerleştirmek yerine ön tarafta konumlandırmış.

Telefonun arka yüzü, Meizu 15 Plus'ın ortada dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kamera kurulumu ile birlikte geleceğini gösteriyor. Sensörlerin altında, Meizu PRO 6'daki gibi bir halka tasarımında bir flaş ve lazer odak modülü bulunmaktadır. Ayrıca, kameraların hemen altında Meizu yazısını ve kasanın en altında ise anten çizgilerini görüyoruz.

Resim de telefonun fiyatı da açık bir şekilde görülebiliyor. Depolama alanı ve büyük olasılıkla RAM miktarına göre fiyatlar farklılık gösterecektir. Pahalı olan varyant 3499 RMB yani yaklaşık olarak $528 fiyat etiketine sahipken daha ucuz olan varyant ise 2999 RMB yani yaklaşık olarak $453 fiyat etiketine sahip olacak. Ekran boyutu, işlemci türü ve kamera detayları gibi bilmediğimiz bir çok önemli ayrıntı var. İlerleyen günlerde yeni Meizu 15 Plus modeliyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Whatsapp