Meizu 15 ailesi, 15 Nisan'da mı başlatılacak?

Çin merkezli akıllı cep telefonu üreticisi Meizu, öne sürülen iddialara göre 15 Nisan tarihi itibariyle 15 ve 15 Plus olarak isimlendirdiği iki yeni cep telefonuna ait teknik bilgileri duyuracak.

Akıllı telefon üretiminde adından sıkça söz ettiren Çin merkezli Meizu firması, 15 ile 15 Plus olarak isimlendirdiği yeni akıllı cep telefonu ailesi üzerinde çalışıyor. Çerçevesiz ekran üzerinde şekillenen bu iki cihaza ait veriler yavaş yavaş Weibo üzerinden görülmeye başlanılırken, cihazlarının her ikisinde de çentikli ekran anlayışının olmayacağı belirtiliyor.

5.5 inç genişliğindeki bir AMOLED ekran üzerinde şekilleneceği belirtilen cep telefonu, 18 : 9 en boy oranına sahip bir ekran üzerinde şekillenecek. Gelen bilgileri ele aldığımızda cep telefonunda parmak izi tarayıcısının yan yüze monte edildiği görülebilecekken, arka yüzünde ise çift kamera kurulumunun yer alacağı belirtiliyor.

Çerçevesiz ekranlı modellerle 2018 yılında daha çok ön plana çıkmayı hedefleyen Meizu isimli şirket, bakalım bu yıl tanıtımını gerçekleştirdiği modellerle üretim hacmini arttırabilecek mi?

Ayrıca cihazla ilgili tam anlamıyla teknik özellik bilgilerine erişilemediğini sizlere söyleyebiliriz. Ancak ön sürülen bir kaç spesifikasyonu ele aldığımızda, cihazın gücünü Samsung Exynos 9810 yada Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden güç alacağını söyleyebiliriz. Cihazla ilgili yeni raporlar kamuoyuna sızdırıldığında yeni haberlerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Whatsapp