Meitu, selfie seven bayanları hedef alan telefonunu tanıttı

Çin metrajlı akıllı telefon üreticisi Meitu, 21 Megapiksel ön kamera ve şık tasarımıyla birlikte bayanların dikkatini üzerine çekmeyi başaracak T8 isimli akıllısını tanıttı.

Çin metrajlı önemli akıllı cep telefonu üreticisi olarak karşımıza çıkan Meitu firması, bayanları hedef alan yeni akıllı cep telefonu modeli T8 ile karşımıza çıktı. Meitu T8'in tasarımı tamamıyla bayanlar hedef alınarak hazırlanırken, selfie çekimleri için telefonun ön yüzüne yüksek çözünürlüklü bir kamera konumlandırılmış.


Telefonun unisex olarak hazırlanan farklı bir sürümleri de bulunurken, 5.2 inç genişliğindeki bir dokunmatik ekran üzerinde şekillendiğini bildirelim. Cihazın arka yüzünde 12 Megapiksel çözünürlüklü Sony imzası taşıyan bir kamera yer alırken, ön kamerasının çözünürlüğünün ise 21 Megapiksel olup Sony imzası taşıdığını belirtelim.


Meitu T8'in kalbini 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Helio X20 işlemcisi oluştururken, gücünü ise 3000 mAh kapasitesindeki batarya verecek. Meitu T8'in almak isteyenler cihazı mavi, kırmızı, beyaz, pembe ve Hello Kity Edition versiyonlarında alabilecekken, Çin'de 435 dolara satışa sunulacak.


İlk etapta sadece 10.000 adet üretilecek olan Meitu T8'in talep gördüğü taktirde seri üretimine başlanılacağı belirtildi.

Whatsapp