Mc Donalds yeni videosunda Apple ile dalga geçiyor

Apple ve John Ive ile dalga geçen bir McDonalds videosu yayınlandı.

Apple, teknoloji dünyasında yükselişini sürdürürken, özellikle de ilkleri sunan firma olması ve teknolojiye yön vermesi ile adından söz ettiriyor. Firmanın en büyük gelir kaynağı iPhone akıllı telefonlar olurken, ilk iPhone 2007 senesinde gelmiş ve akıllı telefon pazarının temelleri atılmıştı. Benzer şekilde 2010'da da iPad adındaki firmanın ilk tableti sunuldu ve böylece de tablet pazarı da başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=zc7hmqrGyPE

Apple her sene yeni modeller sunuyor ve sunduğu bu cihazların tasarım ekibinin başında ise John Ive yer alıyor. Teknoloji, estetik bir hale getirmeyi başaran John Ive, Apple'ın bu kadar başarılı olmasının arkasında yer alan en önemli isimlerden olmakta.

Apple, cihazlarını sunduğu zaman ayrıca tanıtım videoları da sunarken, John Ive'in yer aldığı ve kendine özgü bir anlatım ve yapıya sahip olması ile de bu videolar dikkat çekiyor.

Bir çok kez Apple'ın bu tanıtım filmleri farklı firmalar tarafından Ti'ye alınmıştı ve şimdi de benzer şekilde McDonald's'dan bir video geldi. Bu video da John Ive'i taklit eden İngilizce aksanlı bir kişi de yer almakta.

Siz de Apple tarzı bu eğlenceli tanıtım videosunu haberimiz içerisinde izleyebilirsiniz.

Whatsapp