Mavi Renkli Meizu 16 Geliyor

Meizu'nun amiral gemisi Meizu 16 için yeni mavi renk seçeneği sızdırıldı. Yakın zamanda mavi renkli Meizu 16'nın satışa sunulması bekleniyor.

Bu ayın başlarında yani 8 Ağustos günü Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, Çin'in Pekin kentinde düzenlediği büyük bir etkinlik ile yeni amiral gemisi telefonları Meizu 16 ve 16 Plus modellerini duyurmuştu. Telefonlar Çin'de 2,698 Yuan başlangıç fiyatı ile oldukça uygun bir fiyat ile kullanıcılara sunulmuştu.  Meizu 16'nın tanıtım etkinliğinde şirket, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğini duyurmuştu.

Meizu 16 serisinin tanıtımından birkaç gün sonra farklı renk seçeneklerinin de ileride piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Bugün o iddiaların doğru olduğunu gösteren bir sızıntı ortaya çıktı. Meizu 16'nın yeni “Mirror Blue” adında mavi renkli bir varyantı net şekilde görüntülendi.

Aşağıda görebileceğiniz mavi renkli Meizu 16 cam yapısı sayesinde gayet göze hoş gelen farklı bir tasarımı gözler önüne seriyor. Meizu 16 ve 16 Plus modellerinin yakın zamanda mavi renk ile piyasadaki yerini alması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Meizu 16, Çin'de ilk satışa sunulduğu an itibariyle sadece saniyeler içerisinde bütün stoklarını tüketmeyi başardı. Uygun fiyatının yanında üst seviye donanımın ve ayrıca çentiksiz ekran tasarımının bu satışlarda önemi oldukça büyük diyebiliriz.

Meizu 16, 6 inç boyutunda 18:9 orana sahip Super AMOLED ekran paneliyle birlikte geliyordu. Snapdragon 845 işlemci, 6 / 8 GB RAM, 64 / 128 GB dahili depolama alanı gibi özelliklere sahip olan cihaz kamera tarafında ise 12 MP Sony IMX380 + 20 MP Sony IMX 350 çift arka kamera ve 20 MP ön kamera ile birlikte geliyordu. Hızlı şarj desteği bulunan 3010 mAh pil ve Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan Flyme 7 arayüzü ile kutudan çıkan cihazın yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Whatsapp