MacX DVD Ripper Pro şimdi Ücretsiz Lisans ve iPad Pro Kazanma Şansıyla

DVD’lerinizin güven altında olmasını istiyorsanız, bir programa ihtiyacınız olacak ve MacX DVD Ripper Pro diğer tüm rakiplerinin arsından sıyrılıyor.

Artık herkesin elinin altında kamera özellikleri gelişen teknoloji ile oldukça üst seviyeye gelmiş akıllı telefonlar bulunurken, artık her an kayıt altına alınıyor. İnsanlar akıllı telefonları ile videolar çekiyor ve bu videoların da saklanması çoğu zaman kullanıcıların karsısına en büyük sorun olarak çıkmakta.

Videolar farklı formatlarda ve farklı medya ortamlarında saklanabiliyor ve tüm dünya genelinde en fazla kullanılan medya ortamlarının başında ise DVD’ler geliyor. DVD nispeten uygun fiyatı, kolayca uygulanabilmesi ve saklanabilmesi ile tercih ediliyor. Diğer taraftan en büyük sorun ise DVD’ler açısından kolay çizilebilmesi, kırılabilmesi. İşte bu anda da DVD’lerin yedeklenmesi oldukça önemli bir hal alıyor.

DVD’lerinizin güven altında olmasını istiyorsanız, bir programa ihtiyacınız olacak ve MacX DVD Ripper Pro diğer tüm rakiplerinin arsından sıyrılıyor. Bu eşsiz program ile DVD’lerinizi kopyalayabilir ve dijital olarak saklayabilirsiniz. Böylece en önemli anlarınızın, değer verdiğiniz DVD koleksiyonunuzun da güven içerisinde saklanacağını bilirsiniz.

MacX DVD Ripper Pro sayesinde DVD’lerinizi istediğiniz formata dönüştürebilir ve böylece iPhone, iPad, Apple TV, iTunes, Quicktime, PS4 ya da herhangi bir Android işletim sistemi üzerinde çalışan cihazda oynatabilirsiniz.

Eşsiz 3. Seviye donanım hızlandırıcı teknoloji ve Yüksek Kalite motoru sayesinde DVD’nin tümü sadece 5 dakika içerisinde herhangi bir kalite kaybı olmadan işlenebilir.

MacX DVD Ripper Pro DVD’lerinizi oldukça hızlı, sorunsuz ve kolay bir şekilde dönüştürebilirken, diğer programlarda ise önemli sorunlar yaşanarak, kullanıcıların video dosyalarını kaybetmesine kadar uzanan aksaklıklar ortaya çıkabiliyor.

Diğer programları kullanırsanız, karşınıza çıkabilecek Failed to rip DVD hataları ise şu şekilde olacaktır. Geçersiz dosya türü hatası, işlem sırasında hasarlı DVD sonucunda ortaya çıkan hata, yine işlem sırasında çökmeler, programın durması, yeniden başlatma zorunluluğu hataları, işlemin birkaç saniyede bitmesi ve aslında işlem yapılmaması, doğru başlık ve oynatma listesinin bulunamaması, işlem sırasında hata sonrasında senkronizasyon hatası, video hatası veya görüntü bozukluğu hatası.

MacX DVD Ripper Pro ile neler yapabiliriz?

1 - DVD’leri en popüler video ve ses dosyalarına çevirin


MacX DVD Ripper Pro programını kullanarak, DVD’lerinizi şu anda dünya genelinde kullanılan en popüler video ve ses dosyalarına kolaylıkla çevirebilirsiniz. 180’den fazla görüntü formatı, ayrıca 14’den fazla ses formatı desteği var. Bu dosya formatları arasında ise MP4, HEVC, H.264, MOV, M4V, QT, AVI, MPEG, FLV, MP3 bulunuyor. Bu sayede DVD videolarınızı iTunes, QuickTime, medya oynatıcısı, taşınabilir cihazlarda sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

2 – En son DVD’leriniz devamlı güncelleyin


Yeni DVD’ler bilindiği üzere 99 başlık ve 40GB’dan fazla muazzam dosya boyutları ile kapatılıyor. Bu da tabiki işlem sırasında kodlama hatası, başlık bulunamadı hatası, yazılım hatası gibi değişik hatalarla karşılaşılmasına neden oluyor.

MacX DVD Ripper Pro başlık kontrol mekanizması, DVD analiz algoritması gibi özellikleri ile bu gibi sorunların üstesinden geliyor. UDF, non-UDF  ya da ISO 9660, tüm DVD formatları bu eşsiz program tarafından destekleniyor.

3 – Hız ve kalitede dünyanın 1 numarası

MacX DVD Ripper Pro, donanım hızlandırma, Hyper-Threading, Muti-Core CPU işlem teknolojisi gibi en son teknolojilere destek veriyor ve bu sayede CPU ve GPU kullanımını en üst düzeyde tutarak, işlem süresini olabilecek en düşük seviyeye indiriyor.

5-10 dakika arasında tüm bir DVD’yi kullandığınız bilgisayarın donanım seviyesine de bağlı olarak herhangi bir görüntü kaybı olmadan dönüştürebilirsiniz.

4 – DVD’leri sıkıştırın ve küçültün

MacX DVD Ripper Pro ayrıca sunduğu sıkıştırma motoru sayesinde DVD’lerinizin daha az yer kaplayarak saklanabilmesini de sağlıyor. 7.5GB dosya büyüklüğüne sahip DVD, dijital olarak 0.5-1GB seviyesinde herhangi bir görüntü kaybı olmadan saklanabilir.

5 – DVD’leri iPhone, iPad, Android TV ya da HD TV’de izle

MacX, DVD’lerinizin iPhone/XS, iPad/Pro/Air/Mini, iPod ya da Apple TV gibi Apple’ın cihazlarında izlenebilmesine izin verir. Bu program ile DVD’leriniz görüntü formatları MP4, MOV, H.264 ve HVEC’e çevirebilirsiniz.

6 - 1:1 DVD’yi ISO , MKV, MPEG2’ye çevirin

 

Kopyalama özelliği sunan MacX DVD Ripper Pro, DVD’lerinizi ayrıca 1’e 1 olarak kopyalamanızı da sağlıyor. MacBook Pro/Air, Mac Mini, iMac kullanarak herhangi bir şekilde görüntü kaybı olmadan ve 5.1 kanal Dolby AC3/DTS ses kullanarak DVD’leri kopyalayabilirsiniz.

7- Ev Yapımı DVD’yi YouTube, Vimeo’ya yükleyin

 

MacX DVD Ripper Pro DVD’lerinizin içerisindeki önemli anları seçerek, YouTube, Vimeo başta olmak üzere popüler video sitelerine yüklemenize, ya da Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlamanızı sağlar.

8- Kes, Kırp, Birleştir, Altyazı ekle

 

MacX DVD Ripper Pro programını kullanarak, DVD’lerinizden videolarınızı istediğiniz şekilde kesebilir, kırpabilir, farklı videoları birleştirebilir, ya da videolarınıza altyazı ekleyebilirsiniz.

MacX DVD Ripper Pro’yu nereden indirebilirim?

MacX DVD Ripper Pro hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız MacX DVD Ripper Pro ürün sayfasından web sitesine ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca şu anda ücretsiz olarak MacX DVD Ripper Pro’nun lisansına da hiçbir ücret ödemeden sahip olmanın yanında iPad PRO kazanma şansınızın da olduğunu belirtmemiz gerekiyor. 

Bunun için yapmanız gereken, BURADAN e-mail adresinizi girmek ya da 1 dakikalık ankete katılmak. Ödüller arasında Netflix hediye kartı ve Facebook üzerinden daha farklı ödüller de var.

Tüm bunlarla birlikte, MacX DVD Ripper Tam sürümü Özel tatil indirimi ile birlikte alanlar, MacX MediaTrans (iPhone transfer) yazılımına ücretsiz sahip olabilecekler. Tüm detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Whatsapp