Lumia Destek, Snapchat'in Windows Phone Uygulaması Üzerinde Çalıştığını Belirtti

Windows Phone kullanıcılarının belki de en çık hasretini çektiği uygulama olan Snapchat, Windows Phone uygulaması için çalışıyor olabilir.

Microsoft,  Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıcıların ara yüz ve sistemden beklentilerini karşılayacak önemli değişikliklere imza atsa da uygulama mağazası olarak hala daha bazı kullanıcıların beklentilerini  karşılamıyor. Bunun en önemli nedenleri arasında ise Snapchat gibi oldukça popüler olan bir sosyal paylaşım uygulamasının resmi olarak henüz Windows Store uygulama mağazasında yer almaması gösterilebilir. 

Fakat görünüşe bakılırsa Windows Phone platformu sonunda resmi Snapchat istemci uygulamasına kavuşacak. Lumia Destek İspanya Twitter sayfası, bşr kullanıcının sorduğu soru üzerine verdiği cevapta, "Snapchat Windows Phone uygulaması için "arkadaşlarımızla" birlikte çalışıyoruz" şeklinde açıklama yaptı. 

Snapchat tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Snapchat,  Windows Phone uygulaması hakkında daha önce yaptığı açıklamalarda ise Windows Phone uygulaması çıkarmayı planlamadıklarını belirtmişti. 

Lumia Destek İspanya Twitter hesabından yapılan bu açıklamanın doğruluğu da tartışılır. Zira herhangi bir destek elemanın üzerinde çalışan bir uygulama hakkında bilgi sahibi olması neredeyse imkansız. Bu nedenle yapılan bu açıklamayı resmi bir bilgi olarak kabul edip çok fazla ümitlenmemek gerekiyor. 

Lumia Destek İspanya Twitter hesabından yapılan açıklamada Snapchat Windows Phone uygulamasının çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi yer almazken sadece "yakında" ibaresi kullanıldı. 

Whatsapp