Little Pepper A1 akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

Çinli Little Pepper'ın yeni A1 akıllı telefon sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de oldukça fazla sayıda üretici rekabet içerisinde. Samsung ve Apple gibi global pazarın güçlü isimleri bu pazara oldukça fazla önem veriyorlar. Diğer taraftan Çin'de bir çok lokal üretici de bulunuyor. Bunlar arasında Huawei, Lenovo, OnePlus, Oppo, vivo gibi isimler öne çıkarken, Çin dışında da oldukça fazla tanınıyorlar. 

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında ülkemizde çok da bilinmeyen isimler de bulunuyor. Bu isimlerden birisi de Little Pepper olurken, firmanın yeni bir modeli Çİn'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı.

Yeni cihaz Little Pepper A1 olarak adlandırılmış ve ayrıca TENAA üzerinden hem görselleri, hem de teknik özellikleri göründü. Baktığımızda yeni cihazın en önemli özelliklerinden birisi çift arka kamera olmakta. Ayrıca akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu yer alıyor.

Little Pepper A1 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon iki farklı çenek olarak Mediatek MT6737 ya da Spreadtrum SOC9860 yonga seti ile geliyor.

3GB sistem belleğine sahip olan Little Pepper A1 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olmakta. Ayrıca 13MP + 5MP olmak üzere akıllı telefon çift arka kamera bulunuyor. 

Whatsapp