Listelenen çift SIM Galaxy S9 ve S9 + modelleri, çift VoLTE Desteği ile Gelebilir

Samsung'un 2018 amiral gemisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Galaxy S9 ikilisi, çift VoLTE desteğine sahip olabilir.

Çok büyük bir sürpriz değil belki ancak Galaxy S9, birden fazla operatöre veya sim karta bağlanmaya ihtiyacı olanlar için çift SIM sürümüyle birlikte gelebilir. Samsung, SM-G9608 olarak adlandırılan çift SIM kartı akıllı telefonu için düzenleyici onayı için başvuruda bulundu ve model numarasının sonundaki "8" rakamı, cihazın Tayvan'da piyasaya sunulacak versiyon olduğunu gösteriyor.

Bu arada başvuru listesinde iki tane daha Galaxy S9 modeli bulunuyor. SM-G9600 model numarasına sahip Galaxy S9 ve SM-G9650 model numarasına sahip Galaxy S9+'ın Çin versiyonu olduğu belirtiliyor. Galaxy S8'in SM-G950 ve S8 + 'ın SM-G955 model numarasına sahip olduğu göz önüne alındığında, Çin MIIT (Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı) ve FCC web sitesinde ortaya çıkan bu cihazların,, Galaxy S8 ikilisinin halefleri olduğu anlaşılıyor.

Geçtiğimiz hafta Qualcomm, Samsung'un Galaxy S9 amiral gemisi için de kullanması muhtemel Snapdragon 845 yonga setini duyurdu ve yonga setinin sahip olduğu X20 modemin, çift SIM desteğinden bir yükseltme olan Çift SIM çift VoLTE desteğine sahip olduğunu açıklamıştı. 

Whatsapp