Life Is Strange, App Store'da bu hafta yerini alacak

Bir dönemler oyun konsolu ve bilgisayar dünyasının önemli yapımları arasında yer alan Life Is Strange isimli oyun, 14 Aralık tarihi itibariyle App Store'daki yerini alacak.

Square Enix isimli oyun yapımcısı tarafından geliştirilen interaktif video oyunu olan Life Is Strange, 2015 yılından beri oyun konsolları ile bilgisayar platformları için geliştirilen en önemli oyunlar arasında yer alıyor. Kasabayı yıkıcı bir fırtınadan kurtarmaya çalışırken zaman yolculuğu yapan bir genç fotoğrafçı öğrenci olan Max Caulfield'ı ele alan hikaye, 5 farklı bölümden oluşuyor.

Şimdilerde ise 14 Aralık tarihinde iOS işletim sistemli akıllı cep telefonları ile diğer cihazlar için App Store uygulama mağazasına merhaba diyecek olan yapımın ilk bölümü 2.99 dolar karşılığında satın alınabilecek. Oyunun ikinci ve üçüncü bölümleri ise uygulama içi satın alım yöntemleriyle birlikte açılabilecekken, dördüncü ve beşinci bölümümünün yayınlanması ise önümüzdeki yılı bulacak.

Henüz Life Is Strange isimli oyunun Google Play Store için ne zaman yayınlanacağı hakkında elimizde bir bilgi bulunmazken, bu bilgininde kısa süre içerisinde oyun geliştiricisi tarafından açıklanacağı düşünülüyor. Profesyonel grafikleri ve akıcı oyun hikayesi ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan bu oyunun, mobil oyun dünyasında çığır açması ve oldukça önemli bir popülerliğe kavuşması bekleniliyor.

Life Is Strange isimli yapım bakalım gerçekten ulacağı yüksek satış rakamlarıyla birlikte dikkatleri  üzerine çekebilecek mi?

Whatsapp