LG'nin V20 akıllısı ile çekilen yeni video da Android Nougat avantajları anlatılıyor

LG V20, gelecek ay başında Android 7.0 Nougat ile resmi olarak duyurulacak....

Güney Kore'nin önemli isimlerinden birisi olan LG, yakında yeni ve önemli bir üst seviye akıllı telefon modelini sunmaya hazırlanıyor.

https://twitter.com/LGUSAMobile/status/769244716311326720

Gelen bilgilere göre 6 Eylül tarihinde firma düzenleyeceği etkinlikle LG V20 adındaki akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak. Bu yeni cihaz geçtiğimiz sene çift ön kamera, çift ekran, askeri dayanıklılık standartları gibi özelliklerle gelen LG V10 modelinin halefi olacak.

LG V20 hakkında da bilgiler gelmeye devam ederken, cihazın en önemli özelliklerinden birisi de Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile gelecek olan ilk akıllı telefon olması. Cihazın bu özelliği için LG'den yeni bir video geldi. Bu yeni videoda Android Nougat'ın avantajları anlatılıyor.

LG videosunda, bir mutfağı kullanmayı tercih ederken, haberimiz içerisinde bu ilgi çekici videoyu bulabilirsiniz. Ayrıca videonun LG V20 kamerası ile çekildiğini de belirtelim.

LG V20, 6 Eylül tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenlenecek olan etkinlikle. duyurulacak. Cihazın teknik özellikleri için gelen bilgilere bakarsak eğer, LG V20 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek.

Cihazın yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemciye sahip olan Qualcomm Snapdragon 820 olurken, LG V20'nin sistem belleği ise 4GB olarak yer alacak.

Whatsapp