LG'nin V10 modelinin halefi bu çeyrekte sunulacak

LG, geçtiğimiz sene gelen üst düzey modeli V10'un yeni versiyonu bu çeyrekte sunacağını doğruladı...

Akıllı telefon pazarında mücadele eden LG, geçtiğimiz sene başarılı sonuçlar alırken, bu sene de bu başarısını devam ettirme uğraşı içerisinde. Ancak özellikle de LG G5 adındaki yeni amiral gemisinin satışlarından memnun olmayan Güney Kore devi firma yakında yeni bir üst seviye akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz sene LG, oldukça dikkat çekici bir akıllı telefon modelini sunmuştu. Bu cihaz LG V10 adı ile gelirken, üst düzey donanım özellikleri içeriyordu ve ayrıca çift ekranı, çift ön kamerası ve ayrıca askeri dayanıklılık sertifikası ile gelmişti.

LG, bu sene bu akıllı telefonunun halefini sunacak. Henüz cihazın hangi isim ile geleceğine dair bilgi bulunmazken, LG V11, LG V20 ya da daha farklı bir isimi firma kullanabilir. LG cephesinden gelen bilgilere göre yeni akıllı telefon Eylül ayında gün yüzüne çıkacak.

LG V10'u hatırlayacak olursak eğer, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içeren cihaz, ayrıca 160x1440 piksel olarak ikinci bir ekrana daha sahipti. 4GB sistem belleği içeren LG V10'un dahili veri kapasitesi de 64GB olarak gelmişti.

Qualcomm tarafından geliştirilen altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418  grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 5MP çift kamera bulunuyordu. Batarya ise 3.000mAh olarak gelmişti.

Henüz yeni LG V11 / V20'nin hangi teknik özelliklerle geleceğine dair bilgi bulunmazken, çift ekran ve ayrıca askeri dayanıklılık standartları içereceği ifade ediliyor.

Whatsapp